Bohousek HRŠ Praha 2025
Rubriky
Nejčtenější články vydané v posledních 30 dnech
Prahou Jaroslava Foglara

Bydliště
Pracoviště
Klubovny
Tábořiště
Místa inspirace

Foglarovský svět
Tipy a vzpomínky pište na info@bohousek.cz, předmět: Prahou Jaroslava Foglara
Bohoušek doporučuje

Komentáře

ke článku: Takový zvláštní pocit...
ze dne 15.07.2012, autor článku: Tomáš Hromádka - Krizmen

Komentář ze dne: 15.07.2012 15:49:00     Reagovat
Autor: - Alpín
Titulek: Knedlíky nebo špagety?
No vidíš, Krizmene, a já jsem si celé dlouhé roky myslel, že to byly špagety! :-)

Komentář ze dne: 15.07.2012 22:36:12     Reagovat
Autor: - Krizmen (@)
Titulek: :-)))
Špagety s kečupem jsem taky nemusel. Teď si je už ale s chutí dám. :-) Pamatuju se, jak jsme tehdy u toho rybníka na Sklárně po těch deštích neměli v batozích už vůbec nic, poridge došel a zbyly jenom knedlíky v prášku a kečup. Taky jsme tam psali ty veselé prázdninové pohledy (Marko Čermák, malíř....) :-))) Kde ty časy jsou, za chvíli to bude dvacet let.

Komentář ze dne: 15.07.2012 23:51:04     Reagovat
Autor: - Martin Rosol (rosolmartin@seznam.cz)
Titulek: Kam zmizely foglarovky?
To, že se foglarovky ztratily z knihkupeckých pultů svědčí o jediném - jsou vyprodané! A to je myslím dobrá zpráva, která zakládá naději, že se po čase opět v prodejnách objeví.

Foglarovské výroky
Vyhledávání
 
Bohoušek vzpomíná
Výročí roku 2025
13 otázek - kvízy
Nejkomentovanější
reklama

* Bohouška připravuje redakce ve složení: Milan Lebeda - Alpín (vedoucí), Petr Molka - Best (webmaster), Tomáš Hromádka - Krizmen (redaktor). Bohoušek je připravován ve spolupráci s Pražskou pobočkou SPJF.
* Články vyjadřují názory autorů a jsou majetkem redakce a vlastníků autorských práv. Bez souhlasu redakce nesmí být žádná část Bohouška publikována a to jak v tištěné, tak elektronické podobě.
* Tento web site byl vytvořen prostřednictvím phpRS - redakčního systému napsaného v PHP jazyce.
* Na této stránce použité názvy programových produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.
* Zprávy, příspěvky a žádosti můžete poslat na .